kapitaalverzekering/geldverzekering (beste voor iedereen)

  Bij deze vorm uitvaartverzekering (ook wel geld uitvaartverzekering genoemd) keert de verzekeraar een geldbedrag uit aan de nabestaanden waarmee de uitvaart verzorgt moet worden.
  Meestal is de verzekeringsnemer vrij in de keuze voor het wel of niet indexeren van de kapitaalverzekering. Wanneer ervoor gekozen wordt om de verzekering niet te indexeren, is het verstandig om iedere paar jaar te bepalen of het verzekerde bedrag nog voldoende is voor een volwaardige uitvaart.

  * Nabestaanden hebben volledige vrijheid over het te besteden bedrag. Dit bedrag hoeft niet verplicht te worden besteed aan de uitvaart. Er is dus ook vrijheid in keuze over hoe de uitvaart wordt ingericht.
  * Er is volledige vrijheid over de keuze van een uitvaartverzorger.
  * De hoogte van het verzekerd bedrag kan vooraf bepaald worden. Zo kunt u dus voor een sobere of uitgebreide uitvaart kiezen.
  * De nabestaanden moeten bij het regelen van de uitvaart zelfstandig een uitvaartverzorger inschakelen en alles in overleg met hem/haar invullen.
  * In sommige gevallen kan het voorkomen dat de hoogte van het uitgekeerde bedrag op het moment van overlijden niet voldoende blijkt te zijn om de wensen in te vullen. De nabestaanden zullen dan bij moeten betalen. Zeker bij lang geleden afgesloten, niet geïndexeerde uitvaartverzekeringen kan dit het geval zijn.
   


  Wij bemiddelen niet in uitvaartverzekeringen!

   

  hindoestaanse uitvaart referenties

   

Hindoestaanse Uitvaart 24 uur bereikbaar