Mijn uitvaartwensen vastleggen

  Wij hebben al zeer veel verschillende uitvaarten mogen verzorgen. Weet je eigenlijk al wat voor afscheid je wilt?. En is jouw familie op de hoogte van je specifieke wens dat bijvoorbeeld alleen de rituelen, diensten, muziek van je favoriete keuze gespeeld wordt?

  Het kan mooi zijn als je al een scenario voor je ziet, maar het is nog mooier als jouw naasten dat ook weten. Het geeft een goed gevoel als je weet dat alles geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals jij dat wenst. Als je er nog niet helemaal uit bent wat jouw wensen zijn, kun je ook vrijblijvend met ons van gedachten wisselen.

  Mijn uitvaartwensen

  Sommige mensen vinden het fijn om de touwtjes zelf in handen te nemen en om zijn of haar wensen op papier te zetten. Op die manier weten uw nabestaanden precies wat uw wensen zijn. Ook voorkomt u dat uw nabestaanden met ingewikkelde vragen achterblijven.

  Vaak horen we de vraag: ”mijn moeder of vader is overleden, ik weet niet of zij/hij begraven of gecremeerd wilt worden, wil mij vader of moeder een dienst doen met ritueel of zonder?” U moet er zelf toch ook niet aan denken om dergelijke keuzes voor een ander te moeten maken?

  Om u op weg te helpen hebben wij ”Uitvaartwensen Hindoestaanse Uitvaart‘” ontwikkeld. Hierin begeleiden we u door alle onderdelen van de uitvaart.

  Je kunt jouw uitvaartwensen vastleggen in ons document ‘Uitvaartwensen Hindoestaanse Uitvaart‘. Hierin kun je ook namen en adressen vermelden van mensen, die je graag wilt laten uitnodigen voor je uitvaart later. Het document ‘uitvaartwensen hindoestaanse uitvaart‘’ kun je zelf bewaren bij je persoonlijke papieren of je geeft het in bewaring aan een van je naasten. Zo heb je de zekerheid dat jouw wensen een houvast vormen voor de invulling van je afscheid.

  Wanneer u het lastig vindt om ”Uitvaartwensen Hindoestaanse Uitvaart” in te vullen, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om u daarbij te helpen en om uw vragen te beantwoorden. Neemt u dan gerust contact met ons op.

  Als u een voorbespreking of een eerdere offerte met ons heeft besproken, waardoor er werkzaamheden vooraf vastliggen, dan bieden wij u een bloemstuk van 75,- euro aan in de wensenformulier. Download HIER Wensenformulier Hindoestaanse Uitvaart in PDF


   

hindoestaanse Uitvaart

 

Hindoestaanse Uitvaart 24 uur bereikbaar