Hindoestaanse Uitvaart - As Verstrooien

Wilt u as verstrooien van uw geliefde of familie naar het land van herkomst India of Suriname dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Ook de nodige documentatie, certificering en ambassade en consulaire papierwerk dat nodig is, regelen wij voor u.

 India: as verstrooien in de rivier Ganga kan voor u geregeld worden, wij werken jaren samen met betrouwbare pandits van Ashrams in Haridwar. U kunt 100 % op ons vertouwen dat dit naar behoren wordt uitgevoerd.Wij kunnen de gehele reis verzorgen, als de uitvaart door ons in Nederland is verzorgd. U krijgt het reispakket tegen de inkoop- prijs.

 Suriname: as verstrooien in Weg naar Zee kan voor u geregeld worden. Heeft u geen pandit, dan regelen wij het voor u. U kunt 100 % op ons vertouwen dat dit naar behoren wordt uitgevoerd.Wij kunnen de gehele reis verzorgen, als de uitvaart door ons in Nederland is verzorgd. U krijgt het reispakket tegen de inkoopprijs.

 Nederland: wij verzorgen ook as verstrooiing in Nederland. De as kan verstrooid worden op rivieren of op zee.

 Repatriëring

Indien u wenst is repatriëren van uw geliefde naar het land van herkomst mogelijk. Wij kunnen dat voor u verzorgen, ook de nodige documentatie, certificering en ambassade en consulaire papierwerk dat nodig is. Wij kunnen ook voor zorgen dat alle voorschriften van de luchtvaartmaatschappij in acht worden genomen van het verstrekken van de juiste documenten zie link  Repatriëring

 

hindoestaanse asverstrooi

Hindoestaanse Uitvaart 24 uur bereikbaar