KINDERUITVAART - Hindoestaanse Uitvaart

    Als u een kind verliest, is dat waarschijnlijk één van de verdrietigste momenten uit uw leven . Niets voelt er waarschijnlijk zo tegennatuurlijk als het los moeten laten van je kind. Terwijl u overspoeld wordt door emoties, moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. Van het ene op het andere moment moet u gaan nadenken over de invulling van het afscheid van uw kind. Er breekt een periode aan met onzekerheden: wat moet ik allemaal regelen, hoe moet ik straks verder? Voor een groot deel kunnen wij de praktische zorgen uit handen nemen. Samen zorgen we voor een mooi en liefdevol afscheid en bereiden we de uitvaart stap voor stap voor. Waarbij in alle rust ook ruimte is voor emoties.

    Wij regelen niet alleen de praktische en logistieke zaken rondom het afscheid. In de periode van sterven en afscheid nemen hebben we zeker ook aandacht voor uw persoonlijke verhaal van waaruit de verdere begeleiding vorm krijgt. Wij kunnen hierbij helpen en vertellen wat er mogelijk is. Als dat even nodig is, nemen wij graag zorg uit handen, maar we vinden persoonlijke betrokkenheid en nabijheid van de ouders ook heel erg belangrijk.

    Belangrijk is ook, dat u als ouder de tijd neemt om bij uw kind te zijn. Wij ondersteunen u bij wat u eigenlijk niet wilt: afscheid nemen. Toch moet dat afscheid, door zijn vorm, inhoud en warmte, u kracht geven voor de toekomst. Tijdens het dagelijkse huisbezoek staan we u bij; niet door het proces over te nemen maar door te helpen vanuit een persoonlijke en oprechte betrokkenheid.

    Meer over Overlijden kind (klik hier)


     

hindoestaanse Uitvaart

 

Hindoestaanse Uitvaart 24 uur bereikbaar