Condoleance Ecards

Wij maken samen met de opdrachtgever en familie meestal een digitale rouwkaart met alle informatie waar de plechtigheden en tijden plaatsvinden.

Uitvaart Drukwerk

Met een rouwkaart stelt u anderen in kennis van een overlijden. Deze kaart kan gericht zijn op een groot publiek, maar kan ook juist gebruikt worden om een kleinen groep naasten uit te nodigen voor een afscheid. Of u de kaart nu naar veel of weinig mensen stuurt, het is belangrijk dat de kaart past bij de overledene en het soort afscheid.

De tekst moet kloppen bij de sfeer van de rouwkaart, maar ook de lay-out (papierkeuze, lettertype, kleurgebruik) heeft veel invloed op het uiteindelijke resultaat.Of het nu gaat om een traditionele rouwkaart, of juist een heel persoonlijke, wij kunnen het voor u regelen. Ook kleurendruk, dubbelzijdige druk, gebruik van foto’s, gdichten of teksten geen probleem wij helpen u met u wensen

Dankbetuiging

U kunt dan een dankbetuiginskaart sturen aan iedereen die heeft meegeleefd in de moeilijke periode rond het overlijden en tijdens de uitvaart. Deze dankbetuiginskaart kunnen we, als u dit wilt, zo vormgeven dat het een mooi geheel vormt met de rouwkaart.

Zowel qua vormgeving, sfeer, lettertype etc.Zo krijgen de rouwkaart en de dankbetuiging een samenhang die des te duidelijker de persoon weerspiegelt die u met elkaar heeft herdacht


Advertentie

Naast het sturen van rouwkaarten wordt er regelmatig een advertentie geplaatst in een krant en radio omroepen.

Dit kan zijn in uw regionale dagblad, een landelijke krant of een huis-aan-huis-blad, diverse buitenlandse radio omroepen in Nederland.Wij kunnen samen met u zorgdragen voor de juiste tekst, lay-out en maatvoering.Traditioneel of modern, uitbundig of juist sober, alles kan.