Het personeel van Hindoestaanse Uitvaart heeft een Hindoestaanse/Surinaamse/Nederlandse achtergrond en is professioneel opgeleid en voldoet aan de hoogste normen. Ons team heeft een uitvaart achtergrond, dus ervaring in opbaren, verzorgen etc. Sinds 2006 zijn we actief in de uitvaartwereld. We hebben gewerkt bij Monuta in het vervoer, overledene ophalen, verzorgen en opbaren, etc. 

Hindoestaanse uitvaart begeleidt de periode vanaf het overlijden tot en met de uitvaart met persoonlijke aandacht, zodat u later op een goede manier terug kunt kijken naar dat moment. Tevens zorgen wij ook dat de rituelen op de juiste manier gedaan worden en ook voor de nazorg. Wij bieden dienstverlening, steun en geruststelling aan gezinnen wanneer zij het meest nodig hebben.

U kunt op ons rekenen dat u een uitvaart krijgt volgens uw wensen van de overledene en uw naasten. Waar u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Wij kunnen u ook van dienst zijn met:

 • Uitvaart Service
 • de laatste verzorging en opbaring
 • de aangifte van het overlijden bij de burgerlijke stand
 • het drukken van de rouwkaart, de eventuele liturgie, de dankbetuiging
 • een eventuele advertentie in de krant of radio
 • de begrafenis- of crematieplechtigheid, een kerkelijke plechtigheid of een persoonlijke dienst van woord en muziek
 • het rouwvervoer op de dag van plechtigheid
 • een eventueel grafmonument vastleggen van uitvaartwensen
 • het houden van een toespraak bij de uitvaart
 • eigentijdse en traditionele of spirituele uitvaarten
 • na de uitvaart aandacht voor nabestaanden

De voorkeur van het publiek voor crematie blijft toenemen. Naarmate de populariteit van crematies is toegenomen, is ook de acceptatie ervan onder verschillende religieuze geloven toegenomen. Religies die voorheen afkeurden bij crematie, begrijpen nu de waarde ervan voor gezinnen en passen hun rituelen aan om aan deze keuze te voldoen.

Crematie is slechts één manier waarop een gezin hun geliefde kan laten rusten; het is een andere optie naast begrafenis of graflegging in een mausoleum.
Crematie sluit een bezoek of een uitvaartdienst niet uit. Voorafgaand aan de crematie kan een bezoek en/of begrafenis met overledene aanwezig zijn. Als alternatief kan een herdenkingsdienst met de gecremeerde stoffelijke resten aanwezig zijn, die kan worden gehouden nadat het lichaam is gecremeerd.

Niemand denkt graag aan uitvaarten, maar een toenemend aantal mensen vindt dat voorbereiding op het onvermijdelijke een verstandige beslissing is. Door vooraf iemands uitvaart te plannen, kunt u alvast een wensenuitvaart plan maken en een uitvaartcentrum kiezen dat aan de emotionele en financiële behoeften voldoet. Door uitvaart van tevoren te plannen, kunnen individuen een gedenkwaardige uitvaartdienst plannen die aansluit bij hun wensen. Met planning vooraf kunnen gezinnen tegenwoordig bijeenkomsten plannen die net zo uniek zijn als de persoon die wordt herinnerd. De uitvaart van vandaag omvatten het toevoegen van persoonlijke accenten zoals favoriete muziek, videofilms en foto’s van het leven van de overledene.

Een begrafenisondernemer kan u begeleiden bij de beslissingen die nodig zijn om een ​​zinvolle uitvaartdienst te creëren. Het van tevoren plannen van een begrafenis betekent niet dat iemand vooruit moet betalen voor de begrafenis.

Groen zijn in de uitvaartdienst is een natuurlijk gevolg van het huidige milieubewustzijn. De levensstijl en waarden van consumenten, of ze nu op het milieu, spiritueel, filosofisch of op natuurbehoud zijn gericht, worden weerspiegeld in de houding van de consument ten opzichte van producten en diensten op de markt en beïnvloeden de besluitvorming. Dit omvat houdingen ten opzichte van de dood en begrafenissen. Naar verwachting zullen groene begrafeniskeuzes in Nederland populariteit toenemen naarmate dit milieubewustzijn groeit. Net als bij het concept van "groen" in het algemeen, betekent groen in de uitvaartdienst het beoefenen van milieubewustzijn en milieuvriendelijk zijn. Het omvat groene uitvaartcentra, groene begrafenissen en natuurlijke begrafenissen.

Een groene begrafenis omvat milieuvriendelijke opties om te voldoen aan de behoeften van een gezin dat om een ​​groene dienst vraagt. Afhankelijk van de voorkeuren van een gezin, kan een groene begrafenis een of meer van de volgende zaken omvatten: een kleine bijeenkomst in een natuurlijke omgeving, gebruik van alleen gerecyclede papierproducten, lokaal geteelde biologische bloemen, carpoolen, biologisch voedsel, niet balsemen of balsemen met formaldehyde -vrije producten, het gebruik van duurzame biologisch afbreekbare kleding, lijkwade of kist, en natuurlijke of groene begrafenis. Bij natuurlijke begrafenis wordt het lichaam begraven, zonder te balsemen, in een natuurlijke omgeving. Elke lijkwade of kist die wordt gebruikt, moet biologisch afbreekbaar, niet-toxisch en van duurzaam materiaal zijn. Traditionele staande grafstenen zijn niet toegestaan. In plaats daarvan kunnen platte rotsen, planten of bomen dienen als grafstenen

 

Om de service aan gezinnen en de gemeenschap te verbeteren, hebben de meeste uitvaartcentra nu hun eigen website, waarmee uitvaartcentra hun producten en diensten gemakkelijk kunnen tonen en consumenten op hun beurt de vrijheid bieden om extra diensten te nemen. Veel uitvaartcentra kunnen gezinnen helpen herdenkingsvideo's te maken met foto's met muziek. Deze video's kunnen worden vertoond tijdens een bezoek of een begrafenisdienst en zijn een speciale herinnering om voor altijd te koesteren.


Omdat bezoek- en herdenkingsdiensten vaak kort na iemands dood plaatsvinden, kan het voor alle familieleden en vrienden, vooral voor degenen die ver weg wonen, onmogelijk zijn om deze bijeenkomsten bij te wonen. De meeste uitvaartcentra zijn begonnen met het opvangen van die verre dierbaren door een live online-uitzending van de uitvaartdienst. Deze uitzendingen kunnen worden gearchiveerd op de website van het uitvaartcentrum om op een later tijdstip te bekijken of er kan een dvd van worden gemaakt die het gezin kan bewaren.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
24 uur per dag en 7 dagen

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, dus u heeft altijd iemand om mee te praten. Samen kunnen we een volledig unieke en persoonlijke service creëren, zoals u dat wilt.

Kwaliteit en service

Wij bieden een zorgzame en professionele service. Onze uitvaarten worden uitgevoerd volgens een afgesproken bedrijfsstandaard.

Missie

Wij zorgen voor respectvolle en betaalbare begrafenissen, crematies en herdenkingsdiensten. We streven er altijd naar om de verwachtingen van elk gezin dat we dienen te overtreffen.

Visie

Het leven waarderen door zinvolle herinnering. Respectvolle en betaalbare begrafenissen, crematies en herdenkingsdiensten

Uitvaart vragen en klanten Reviews !